Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Smartshop blog met dagelijks nieuws

apr 11, 2022
Smartshop blog

Iedere werkdag presenteren we je nieuwsartikelen, wetenswaardigheden, kweekadviezen, recepten, ceremonie procedures, productdetails en nog veel meer zaken die allemaal smartshop of headshop gerelateerd zijn. En dat doen we met plezier en vol overgave.

Kenniscentrum

Zo kan je in onze rubriek kenniscentrum de laatste nieuwe informatie terugvinden die betrekking heeft op de achtergrond of werking van bepaalde producten. Dit doen we in artikelen die door onze eigen redactie worden geschreven nadat we ons gedegen hebben ingelezen en kennis hebben vergaard. Ook worden partijen gehoord zodat de artikelen een hoge waarde krijgen. Iets dat overigens ook door Google wordt opgemerkt waardoor de artikelen hoger in de zoekresultaten getoond worden.

Productnieuws smartshop

Steeds als er nieuwe producten worden opgenomen in onze smartshop dan zie je vanzelfsprekend dat we je op de productpagina zelf uitvoerig informeren over dit product. Maar daarnaast publiceren we altijd een artikel in ons smartshop blog over nieuwe artikelen. Maar ook als er wijzigingen in de Nederlandse wet zijn, of andere belangrijke zaken passeren die onze producten aangaan, dan publiceren we in de rubriek productnieuws.

Handleidingen

Vrijwel iedere beschikbare handleiding wordt door ons team geplaatst in een speciale rubriek die je voorziet van de juiste handleiding, de beste instructie en gezondheids- of andere belangrijke documenten. Bekijk de rubriek handleidingen hier.

Opmerkelijk nieuws

Wanneer er bijzondere en opmerkelijke zaken gebeuren die betrekking hebben op smartshops of headshops, dan zitten wij er bovenop. We proberen ze dan snel, luchtig en met een vleugje humor te brengen onder de noemer ‘opmerkelijk nieuws‘.

Drugs gerelateerde misdaad

Vooral om jullie te laten zien dat er dagelijks miljoenen worden verbrast door justitie in de oorlog tegen drugs. Alcohol en tabak worden amper bestreden en voor de eerste zijn er zelfs speciale winkels die legaal drugs als alcohol verkopen. Maar een paar wietplanten in de tuin dat mag niet. Al die acties worden wereldkundig gemaakt met persberichten die wij op onze beurt gebruiken om ze jullie te tonen. Misdaad in de drugs.