Drugslab aangetroffen in Den Haag [video]

DoorRedactie

jun 3, 2019 #den haag, #drugslab, #lab
lab

In de hofstad Den Haag heeft de politie op zondagmiddag 2 juni een drugslab aangetroffen in een woning aan de Scheepmakersstraat.

Melding vreemde lucht

De politie kwam het laboratorium op het spoor na een melding van een vreemde lucht. De brandweer, Forenische Opsporing (FO) en Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) kwamen ter plaatse om onderzoek te doen.

Gedurende de ontmanteling van het drugslab moesten enkele buurtbewoners uit hun huis en de straat werd ook voor enige tijd geheel afgesloten.

Geen aanhoudingen

Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden. Ook is nog niet bekend gemaakt welke drugs er geproduceerd werden. De apparatuur en aangetroffen drugs zijn onder begeleiding van de politie afgevoerd en zullen op een later moment worden vernietigd.

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *