Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Kilootje speed geconfisqueerd in Rijen

jun 1, 2019

Het transporteren van drugs is niet voor iedereen weggelegd, zo bleek dit weekend in het Brabantse Rijen.

Speed iets duurder

Wie een lijntje wil snuiven in de omgeving van Rijen, moet er rekening mee houden dat de speed ietsjes duurder is de komende tijd. Of je pakt een lijntje alternatieve speed. Er werd een kilo van het witte poeder onderschept op een bijzondere manier.

Mannen uit Rijen

De politie heeft zaterdag 1 juni 2019 omstreeks 00.20 uur op de Rijksweg de twee inzittenden van een auto, twee mannen uit Rijen, beiden 45 jaar oud, aangehouden nadat in een rugzak speed werd aangetroffen.

ANPR apparatuur

Agenten kregen tijdens hun surveillance door dat de ANPR apparatuur een hit opleverde op een auto die voorbijreed. De dienders hebben de bedoelde auto aan de kant gezet. De bestuurder had geen rijbewijs of andere identiteitspapieren bij zich. De bijrijder wilde zich aan de controle onttrekken en nam een rugzak mee die in de auto lag. De vluchtpoging was niet zonder reden er werd namelijk een pakket met vermoedelijk meer dan een kilo amfetamine in aangetroffen. Hierop zijn beide mannen inzake de opiumwetgeving aangehouden. Drugs moeten echter nog gewogen en nader getest worden. Op het adres van een van de verdachten zijn tijdens een doorzoeking nog diverse relevante zaken in beslag genomen.