Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugslab in voormalige bakkerij Breda

aug 15, 2023
Bakkerij

Breda – Donderdagmiddag heeft de politie in een voormalige bakkerij aan de Ettensebaan een operationeel drugslab ontdekt. Het lab was vermoedelijk bedoeld voor de productie van methamfetamine. Een 57-jarige man uit Azerbeidzjan werd ter plekke aangehouden als verdachte door een Arrestatieteam. Gisteravond werd een 25-jarige man uit Tiel gearresteerd in verband met deze zaak, met goedkeuring van de officier van justitie. Beide verdachten zijn in hechtenis genomen.

Drugslab

Ontdekking van drugslab in voormalige bakkerij Op donderdag 10 augustus 2023 ontving de recherche informatie over de aanwezigheid van een drugslab in een voormalige bakkerij aan de Ettensebaan. Vanwege de lastige toegankelijkheid van het pand en het vermoedelijke gevaar, werd een arrestatieteam ingezet. Bij doorzoeking van het gebouw werd daadwerkelijk een operationeel drugslab aangetroffen. Een 57-jarige man werd ter plaatse gearresteerd.

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen en Forensische Opsporing zijn ter plekke gestart met een onderzoek. Het laboratorium wordt naar verwachting vandaag ontmanteld.