Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugslabje ontdekt door brand in Eindhoven

DoorRedactie

feb 25, 2022 , ,
gifflesje

Eindhoven – We hebben vannacht een klein drugslab gevonden in een garage bij een woning op de Carel Willinkstraat in Eindhoven. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) doet samen met de recherche onderzoek.

Brand

De gealarmeerde brandweer wist de brand te blussen. Zij roken direct een sterke chemische geur. De brandweerlieden troffen vaten aan met verschillende chemicaliën die vaak gebruikt worden bij het maken van synthetische drugs. De eigenaar heeft rook ingeademd en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Lab?

Waaruit nu blijkt dat het gaat om een laboratorium en niet om de opslag van chemicaliën is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft ook geen beeldmateriaal vrijgegeven van de locatie of het incident.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *