Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdealers Roosendaal aangehouden

gripzakskes

Op klaarlichte dag gewoon. Agenten hebben hun eigen levens op het spel gezet door zaterdag 26 februari rond 14.30 uur aan de Dunantstraat twee mannen aan te houden. Het ging vermoedelijk om twee drugsdealers.

Betrapt

Het tweetal werd door agenten ter controle aan de kant gezet kort nadat er een derde persoon bij ze in de auto was gestapt. De man die net was ingestapt werd door de dienders bevraagt en het bleek dat hij drugs wilde kopen van het duo.

Controle

Bij verdere controle bleek de bijrijder, een 19-jarige Roosendaler, allerlei soorten drugs op zak te hebben. Uit zijn onderbroek kwamen zakjes met MDMA, cocaïne, 3-MMC en 4-MMC tevoorschijn. De 22-jarige bestuurder, woonachtig in Wouw, bleek zakjes met wit poeder en hennep op zak te hebben. Ook op de achterbank van de auto lagen zakjes met drugs. Alle drugs is in beslag genomen. De mannen zijn gehoord en na verhoor in vrijheid gesteld.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *