Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugslaboratorium aangetroffen in woning

apr 14, 2020

Op vrijdag 10 april heeft de politie een drugslab ontdekt in een woning aan de Endepoelstraat. De politie kreeg die middag een melding van een brand, maar daar was geen sprake van. Wel werd er een chemische lucht geroken en daarop volgde een onderzoek.

Drugslab in woning

In de woning vond de politie een drugslab waarin vermoedelijk harddrugs geproduceerd kon worden. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) heeft onderzoek gedaan en zet dat vandaag, 11 april, voort. Het lab wordt geïnventariseerd en met behulp van de LFO ontmanteld en vernietigd vanwege mogelijke gevaren voor de veiligheid van omwonenden, politiemensen en het milieu. Daarnaast zijn er sporen veiliggesteld, spullen in beslag genomen en is de woning doorzocht.

Drie verdachten aangehouden

Er zijn dezelfde dag drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het drugslab. Het gaat om twee mannen van 31 en 38 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 46-jarige man uit Arnhem. Het onderzoek naar het drugslab loopt nog volop en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

bron: politie.nl