Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsmarkt rapport 2019 gepubliceerd

EU drug market report

Het EU Drug Markets Report 2019 is het derde uitgebreide overzicht van illegale drugsmarkten in de Europese Unie door het EWDD en Europol. 

Talloze onderwerpen

De analyse in dit rapport omvat talloze onderwerpen, zoals het verband tussen drugs en andere misdrijven, de legale economie en de samenleving in het algemeen, evenals de processen en spelers die betrokken zijn bij de handel, van productie en handel tot distributie. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwde benadering beoordeelt het rapport de markten voor heroïne, cocaïne, cannabis, amfetamine, methamfetamine, MDMA (niet te verwarren met MDAA) en nieuwe psychoactieve stoffen. Het biedt ook actiepunten om beleidsontwikkeling op EU- en nationaal niveau te informeren. Deze publicatie is een essentiële referentie voor rechtshandhavingsprofessionals, beleidsmakers en andere belanghebbenden.

260 pagina’s

Het is wel even leeswerk, mocht je interesse hebben. Ga er maar eens goed voor zitten want de onderzoekers wisten hun bevindingen te publiceren in een 260 pagina’s tellend rapport.

Belangrijkste conclusie

Het meest opvallende en voor sommige goed nieuws is dat de meeste drugs in Europa niet alleen sterker worden, maar ook nog eens goedkoper.

Summary
Europees Drugsmarktrapport 2019
Article Name
Europees Drugsmarktrapport 2019
Description
Europol publiceerde een 260 pagina's tellend rapport over de handel en transport van illegale drugs binnen Europa.
Author
Publisher Name
Wapwinkel

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *