Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speltip #18, koop een waterslot

nov 25, 2019

Politieagenten hebben in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 november 2019 een 34-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden, nadat ze twee wietkwekerijen hadden aangetroffen in zijn woning. De politie kwam de wietkwekerijen in een woning in de Gerard ter Borchstraat op het spoor, doordat er wateroverlast was.

Waterstop

De investering gedaan in afzuigers, koolstoffilters, groeimiddelen, lampen en nog heel veel meer? Waarom kan die 18 euro er dan niet vanaf voor een waterslot? Zeer opmerkelijk weer.

Onderzoek naar oorzaak

De politiemensen stelden een onderzoek in de woning in om te achterhalen wat de oorzaak voor de wateroverlast was. Daarbij troffen ze op twee plaatsen in de woning wietkwekerijen aan (aantal planten onbekend). Omdat het water onder andere via de meterkast wegliep, moesten medewerkers van Enexis de stroom in de straat uitschakelen om een veilige werksituatie te kunnen creëren. Toen de bewoner van de woning rond 03.00 uur thuis kwam, is hij direct aangehouden. 

Ontruimd en geruimd

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de wietkwekerijen geruimd. De verdachte heeft de nacht in de cel doorgebracht en werd zondag verhoord.

bron: politie.nl