Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsproducent in de schuur

vergif

De politie heeft eerder deze week in Helmond drie personen aangehouden op verdenking van het produceren van harddrugs. En als je je altijd al afvroeg waar die meuk die je snuift of slikt toch geproduceerd wordt, wel deze keer gebeurde dat gewoon in één of ander ranzig achteraf schuurtje.

Schuur

Aan de Ruiterstraat in Helmond hebben de blauwe petten tijdens een politieactie in een woning twee personen aangehouden. Het gaat hier om een 24-jarige vrouw en een 25-jarige man uit Helmond. Beide personen waren bezig met het maken van synthetische drugs in een schuur bij de woning toen de politie de woning binnenging. In de schuur hebben ze grondstoffen gevonden voor de productie van synthetische drugs.

Derde aanhouding

Een dag later is een 31-jarige man uit Helmond aangehouden.  De politie verdenkt hem ervan dat hij ook een rol heeft gespeeld bij de productie van drugs. Specialisten van forensische opsporing doen verder onderzoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *