Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsvangst in Roosendaal: 3500 pillen en 7 kilo wiet

okt 10, 2023
Afslankpillen

In een opvallende actie hebben agenten op maandag 9 oktober twee verdachten gearresteerd in een woning aan de Dolomietdijk in Roosendaal. De politie ontving een tip die leidde tot deze spectaculaire drugsvangst, waarbij ongeveer 3500 xtc-pillen en zo’n 7 kilogram wiet werden ontdekt.

Een tip leidt tot een doorbraak

Rond 9.00 uur ’s ochtends deden de politieagenten een inval in de betreffende woning, dankzij een waardevolle tip. Bij aankomst troffen ze twee mannen aan: de bewoner van de woning en een 37-jarige man met een onbekende woonplaats. De laatstgenoemde verdachte werd onmiddellijk gearresteerd en meegenomen naar het politiebureau.

Inbeslagname van drugs

In de woning vond de politie een aanzienlijke hoeveelheid drugs, waaronder maar liefst 3500 xtc-pillen en ongeveer 7 kilogram wiet. Deze substantiële vondst zal ongetwijfeld leiden tot een grondig onderzoek om de bron en verspreiding van deze illegale substanties vast te stellen.

De bewoner als verdachte

Naast de gearresteerde verdachte zal ook de bewoner van de woning worden aangemerkt als verdachte in deze zaak. Op een later tijdstip zal hij worden gehoord om meer duidelijkheid te krijgen over zijn rol en betrokkenheid bij deze drugsvangst.

Deze succesvolle operatie toont aan hoe cruciaal het is dat het publiek samenwerkt met de politie door tips en informatie te delen. Dankzij deze samenwerking kunnen gevaarlijke criminele activiteiten worden opgespoord en gestopt, wat de veiligheid van de gemeenschap ten goede komt.