Duistere wereld van de wietkwekerijen

De echt duistere wereld achter de wietkwekerijen in Californië is in beeld gebracht in een serie van zes delen. De serie is exclusief te zien op Netflix vanaf 28 december.

Netflix heeft de rechten gekocht voor een veelbelovende true-crime documentaireserie genaamd Murder Mountain. De serie bestaat uit zes delen en verkent een serie aan macabere moorden die gepleegd werden in een afgelegen community in de Amerikaanse staat Californië.

Waar gebeurd

Het waargebeurde verhaal speelt zich dus af in Humboldt County, Californië. Marijuana is er de dominante en florerende lokale industrie. Tientallen bewoners zijn er de afgelopen paar jaar al verdwenen, meer dan waar dan ook in de staat. De serie begint met de verdwijning van Garret Rodriquez, een 29-jarige local. Het onderzoek naar zijn lot heeft volgens de producenten een wilde, wetteloze plek blootgelegd.
Kijkers maken kennis met de vele wietkwekerijen die Humboldt rijk is, illegaal of legaal.

Wilde Westen

Als je de makers moet geloven dan zit je zes afleveringen lang op het puntje van je stoel. Je zult beelden te zien krijgen die je doen denken aan een modern Wilde Westen. Er gelden amper nog wetten in de community. Een kijkje achter de schermen van een tot nog toe bijna geheime wereld. Vol met veel cash, criminelen en onvergetelijke personages.

Murder Mountain

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.