Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Scheikunde studenten ingezet bij xtc laboratoriums

dec 1, 2018

Gelukkig hebben we in Nederland goede opleidingen voor scheikundigen. En daar maken productenten van het grootste export product van het land, xtc, dankbaar gebruik van.

“Opleiding met baangarantie”, die slogan gaat zeker op als je scheikunde gaat studeren. En met de baan die je krijgt ben je in een weekje van je studieschuld af. Verleidelijk toch?

Studenten scheikunde en chemie worden op grote schaal geronseld om te komen werken in xtc-labs. Criminelen schrijven zich zelfs in voor dergelijke studies om op die manier makkelijker in contact te komen met de studenten.

Het grote geld lokt en op deze manier verdwijnen de studenten in een rap tempo de onderwereld in. Maar wij zien legale kansen voor de toekomstige pillenmakers. Dring er bij de overheid op aan dit volstrekt ongevaarlijke genotsmiddel met direct ingang te de-criminaliseren. Als xtc legaal is, dan ligt er een gigantische industrie aan onze voeten. De kennis van laboratorium-bouw, productie, op- en overslag en logistiek is ruim voldoende aanwezig. Zo kunnen we legaal het stoffige imago van onze kaasproductie afschudden en de hele wereld een stukje blijer maken. <3 you, allemaal.