Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Een Chinees in de wiet in Beverwijk

DoorRedactie

jul 18, 2020 , , ,
Hoe kweek je wiet

Als je afhaalrestaurant even niet meer loopt door de Coronacrisis, dan is wiet kweken wellicht een alternatief. Dat moet een 51 jarige Chinese man gedacht hebben in Beverwijk.

Breestraat

Op donderdagavond deed de politie onderzoek in een woning aan de Breestraat in Beverwijk. Hier werd een in werking zijnde wietkwekerij aangetroffen. Een 51-jarige man kon in het pand worden aangehouden.

Geen bewoning

Het pand was in beeld gekomen omdat het particulier werd verhuurd, terwijl er geen sprake leek te zijn van bewoning. Ook waren er ramen afgeplakt. In het pand vond de politie drie ruimtes waarin wiet werd gekweekt. In totaal ging het om 474 planten. De politie nam de planten en de bijbehorende apparatuur (lampen, filters e.d.) in beslag. Bij controle bleek er ook sprake te zijn van diefstal van stroom.

Verdachte

In het pand was een verdachte aanwezig. Het ging om een 51-jarige man zonder bekend adres in Nederland. De man is vermoedelijk afkomstig uit China. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de man.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *