Een weegschaal voor minder dan een tientje, hoe dan?

Een goed zakweegschaaltje dat met een honderdste gram nauwkeurig kan wegen, kost in de markt tenminste 25 euro. Maar Justice bindt de strijd aan met deze traditie. Voor nog geen tien euro.

Justice MX100

De Justice MX100 is een weegschaal die niet onder doet voor zakweegschalen uit de hogere prijsklasse. De weegprestaties zijn bovendien al even bijzonder als het uiterlijk.

Duidelijk display met verlichting

Justice heeft een harde behuizing

Het harde plastic omhulsel van deze weegschaal houdt de precisie weegsensor beschermd tijdens transport of opslag en doet ook bovendien indien gewenst ook nog eens dienst als een uitbreidingslade. De weegresultaten zijn gemakkelijk af te lezen op het groene verlichte LCD-display dat onder elke lichtomstandigheden perfect de cijfers toont.

Beveiligd tegen overbelasting

Ingebouwde overbelastingsbeveiliging op deze Justice die helpt om schade aan de weegschaal te voorkomen.Andere kenmerken zijn energiebesparende Auto-uit na 3 minuten inactiviteit, tarreren / nul-functie voor het aftrekken van het gewicht van een container of uitbreidingslade en eenvoudige kalibratie met één druk op de knop.

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Deze MX100 zakweegschaal is de beste kwaliteit die je eigenlijk alleen maar tegenkomt in een duurdere klasse. Door de enorme afzet van Justice wereldwijd weten ze de prijs echter toch bijzonder laag te houden zonder op kwaliteit in te leveren. 

Technische specificaties:

  • Capaciteit:  100 g
  • Acuracy:  0,01 g
  • Nettogewicht: 67 g
  • Gevoed door: AAA-batterijen
  • Afmetingen: 9,4 x 6,1 x 2 cm

Inhoud verpakking:

  • Justice Scales MX-100
  • Twee AAA-batterijen

Tijdelijk extra laag geprijsd

Bij Wapwinkel bieden we dit kleine wondertje der techniek nu aan voor € 9,99 inclusief b.t.w. (normale prijs is € 12,95). De aanbieding is tijdelijk geldig, dus wacht niet te lang met bestellen.

Justice zakweegschaal

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.