Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grapperhaus mag helemaal niet om geld bietsen

apr 3, 2019

Minister Grapperhaus staat er om bekend dat hij – al dan niet via een optreden bij Jinek – met grote regelmaat op de biets gaat voor meer geld. Geld dat nodig zou zijn om bijvoorbeeld wietteelt te bestrijden. Maar het geld klotst tegen de plinten.

32 miljoen kapotgeslagen

Het veranderen van namen van ministeries en het opnieuw verdelen van de taken tussen de departementen kost het huidige kabinet naar schatting zo’n 31,7 miljoen euro. Dat blijkt uit een onderzoek van de Auditdienst Rijk, onderdeel van het ministerie van Financiën. (Volkskrant). Maar 32 miljoen door de plee trekken voor het aanpassen van wat logo’s en en email adressen… Dan neem je toch gewoon een loopje met de burgers van dit land? En alleen maar omdat Grapperhause vindt dat justitie voorop moest staan in plaats van veiligheid.

Van Laarhoven

Grapperhaus had die 32 miljoen natuurlijk ook kunnen besteden aan een private jet om eens naar Thailand te vliegen. Hij had daar dan haarfijn uit kunnen leggen dat de heksenjacht op een Nederlands staatsburger eigenlijk een beetje overtrokken was. En nadat hij zijn beste beentje had voorgezet bij de Thai, hadden Johan en Tukta met hem terug kunnen vliegen en de hele reis champagne kunnen drinken en kaviaar kunnen eten. Voor wat er dan nog overblijft, passen wij graag die email adressen, visitekaartjes en het logo aan. Kunnen we daarna ook eens op vakantie (niet naar Thailand natuurlijk).