Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Elf aanhoudingen bij wietkwekerij

Wietkwekerij de Meern

De Meern – Donderdagmiddag 2 september vonden agenten na een goede melding een grote wietkwekerij in een pand aan de Strijkviertel. Elf personen werden aangehouden.

Verrader

Na een melding van een verrader burger kwamen agenten bij het pand en troffen een wietkwekerij met een kleine 1.350 planten aan. Zij betrapten de verdachten op heterdaad op het knippen van planten. Zeven personen waren binnen aan het werk in de kwekerij en werden direct aangehouden.

Woonhuis

Uit een huis aan het pand kwamen vier personen naar buiten, ook zij werden aangehouden. De verdachten zijn in de leeftijd tussen de 20 en 55 jaar oud. Vier van hen hebben geen vaste woon- en verblijfplaats en wonen in Polen. Bij huiszoeking in het pand vonden agenten o.a. een vuurwapen en meer drugs, waaronder mogelijk cocaïne. Het ruimen van het pand duurde tot in de avond. Twee auto’s werden in beslag genomen. Het onderzoek is in volle gang.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *