Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Groningse wietkweker de Sjaak

sep 3, 2021
wietplanten buiten kweken

Groningen – De politie in de Noordelijke provincie heeft donderdagmiddag in een portiekwoning aan de Vaargeul in Lewenborg een niet meer in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

Geheim

Hoe de wouten de wietkwekerij op het spoor zijn gekomen is geheim. Politieagenten hebben een inval gedaan in de woning en troffen daar de wietkwekerij aan.

Geen verdachte

De woordvoerder van de politie meldt dat er nog geen verdachte is aangehouden voor de wietkwekerij. Geduld tot de eigenaar zich meldde was er klaarblijkelijk niet. De politie verricht momenteel onderzoek in de woning en naar de mogelijke verdachte. Over de grootte van de kwekerij kan de woordvoerder geen uitspraak doen, dat blijft nog even geheim om de spanning er in te houden. Het kan ook zijn

Specialisten

Een gespecialiseerd bedrijf is ter plekke en zal de wietkwekerij gaan ontruimen. Hierbij worden alle materialen die benodigde waren voor de kwekerij vernietigd. Netwerkbeheerder Enexis is eveneens ter plaatse en zal de stroomvoorziening van de woning afsluiten. Een heleboel mensen aan het werk, dus wel weer fijn voor de werkgelegenheid bij justitie.