Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Februari is de maand van vloei

feb 1, 2023
Cannabis vloei

Iedere maand in 2023 besteden we in ons blog een nieuw thema aan een productsoort. Vorige maand beten kruiden het spits af en de maand februari staat geheel in het teken van vloei.

Alles over de verschillende soorten vloei

We kunnen ons echt goed voorstellen dat als je het woud van vloeipapier betreedt op onze webiste, je wellicht niet meer weet hoe je het zoeken moet. Want de keuze is echt enorm. We hopen dat we je met deze gids wat op weg kunnen helpen. Dan weet ook jij straks precies welke vloei het beste geschikt is voor jouw eigen voorkeur.

Over vloei

Vloei om sigaretten of joints te rollen is een veel gebruikte methode voor zowel recreërende als medische gebruikers die in een eenvoudige en effectieve manier hun eigen rol sigaretten of joints willen maken. Vloei om sigaretten te rollen is gemaakt van papier dat is gemaakt van tabak of een ander soort vezel die is behandeld met een chemische verbinding die kenmerkend is voor vloei.

Vloei wordt gebruikt om de vezel van de tabaksbladeren te binden die worden gebruikt om de sigaret of joint te maken. Er zijn verschillende soorten vloei die worden gebruikt om sigaretten of joints te rollen, elk met een andere functie en effect.

WAT IS VLOEI?

Vloeipapier, ook wel OCB-papier genoemd, is een speciaal soort papier dat wordt gebruikt bij het rollen van joints. Het is dunner en gladder dan conventioneel rolpapier en kan gemakkelijker worden gerold zonder dat het scheurt of uit elkaar valt. Vloeipapier is vaak gemaakt van houtpulp of rijst en kan in verschillende maten en merken worden gekocht.

Om vloeipapier te gebruiken, moet je eerst een laagje wiet op het papier leggen. Vervolgens rol je het papier op tot een cilindervorm en plaats je eventueel een filter aan het ene uiteinde. Als het papier goed is gerold, kun je de joint aansteken en roken.

Het is belangrijk om vloeipapier op een droge en koele plaats te bewaren om te voorkomen dat het uitdroogt of beschadigd raakt. Als je het papier in een doos of verpakking bewaart, kun je ervoor zorgen dat het beschermd is tegen vocht en beschadiging. Het is ook aan te raden om het papier uit de buurt van direct zonlicht te houden, omdat dit de kwaliteit van het papier kan aantasten.

Lange vloei RAW organic

RAW Organic Vloei is ongebleekt papier. Dat wil zeggen dat er geen chloor of andere chemicaliën zijn gebruikt om het vloeipapier mooi wit te maken. RAW Organic is bovendien gemaakt van 100% natuurlijke hennep die duurzaam is geplant en geoogst. De lijmrand op de vloei is van natuurlijke gom.

OVER RAW

RAW is één van de grootste rookwarenmerken ter wereld. Het merk maakt alleen natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Deze zijn glutenvrij, chloorvrij en gemaakt zonder genetisch gemodificeerde organisme. 100% vegan vriendelijk. In het assortiment van RAW vind je authentieke en ongeraffineerde rookwaren, zoals vloeipapier, tip, cones, rolling trays en accessoires.

Smokers lifestyle

RAW probeert met haar assortiment een echte smokers lifestyle te creëren en heeft daarom ook vele merchandise producten. Naast de rookwaren en merchandise is er ook een heuse RAW Foundation die opkomt voor de gelijkheid van mensenlevens. De foundation organiseert verschillende liefdadigheidsprojecten in arme landen.

Vloei met korting

Gedurende de hele maand februari van 2023 zul je vloei specials tegenkomen op ons blog en kan jij als trouwe lezer van het blog rekenen op een vette extra korting van 10% als je deze maand je vloei of tips inslaat bij ons. Gebruik daarvoor de kortingscoupon VLOEI23 tijdens het afrekenproces en de korting wordt vanzelf berekend in je winkelmandje.