Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Foute drugs in omloop in Gelderland

DoorRedactie

sep 18, 2019 , ,
Drugs testen

Op de website Lokaalgelderland wordt via een anonieme tipgever melding gemaakt van foute drugs die in de regio in omloop zou zijn.

Foute pillen

Het zou mogelijk gaan om pillen of poeder, maar het verhaal op de website is erg onduidelijk. Gebruikers zouden gaan schuimbekken door de drugs. De tipgever schijnt iemand te zijn die zelf uit ‘het wereldje’ komt, maar of dat het verhaal geloofwaardiger maakt is te betwijfelen.

Drugs testen

Wees er bedacht op dat producenten van harddrugs mogelijk experimenteren met stoffen waarvan niet bekend is of ze schadelijk zijn. Voor vrijwel iedere drugssoort zijn er tegenwoordig handige testers zodat je zelf kunt testen op zuiverheid, of op de aanwezigheid van schadelijke stoffen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *