Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Python van 50 Kg bewaakt wiet

DoorRedactie

sep 13, 2019 , ,
python

De één neemt een alarm, de ander koopt een waakhond. En een Belgische wietkweker koos er voor om een 50 Kg zware Birmese Python in te zetten om zijn wietplantjes te bewaken.

Schrikken voor de politie

De politie van de Belgische provincie Luik zal flink geschrokken zijn toen ze in een relatief kleine wietkwekerij een vier meter lange en 50 kilo zware Birmese python aangetroffen. Om de waakslang naar buiten te krijgen moesten er vijf brandweermannen aan te pas komen.

Huiszoeking

De huiszoeking vond plaats in het kader van een drugsonderzoek in de regio. Deze doorzoeking resulteerde in slechts tien wietplantjes. Maar het meest opvallende was het enorme reptiel dat de politie aantrof. ,,De slang kroop er vrij rond”. Deze slangen zijn niet giftig, maar als ze je te pakken krijgen dan kunnen ze je wel om het leven brengen.

Vernietigd

De slang is vernietigd en de plantjes gaan naar een gespecialiseerd opvangcentrum. Of was het andersom?

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *