Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Garagemedewerkers ongewild aan de spacecake

nov 9, 2018
spacecake

Geen Belgenmop, maar toch kunnen we er wel weer een beetje om lachen. De hulpdiensten zijn donderdagmiddag opgeroepen naar een motorgarage in het Belgische Sint-Niklaas voor zes medewerkers die zo stoned als een garnaal waren.

Deze mensen hadden nietsvermoedend van een spacecake gegeten die door één van hen was meegenomen voor zijn verjaardag. Goed bedoeld natuurlijk want wie jarig is, die trakteert.

Zes personen

Met twee ziekenwagens werd er kort voor 16 uur uitgerukt naar de motorgarage Ludwig Motors op de Gentse Baan in Sint-Niklaas. Enkele werknemers hadden de hulpdiensten opgebeld omdat ze zich onwel voelden. Zes mannen die in de garage tewerkgesteld waren hadden gegeten van een cake die door één van hen was meegebracht om te trakteren voor zijn verjaardag.

Spacecake

Wat de arbeiders niet wisten, met uitzondering van de boef die de cake gebakken had, was dat het niet om gewoon gebak ging. De cake bleek door de jarige thuis gemaakt te zijn met cannabis-boter. Het gevolg was dat de werknemers die van het dessert gegeten hadden stoned werden en braakneigingen en hoofdpijn kregen. Kennelijk waren ze niet ervaren dus. De man die de cake gebakken en aan zijn collega’s voorgeschoteld had, zou toegegeven hebben dat hij drugs in de cake had verwerkt. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen ging de jarige er vandoor.

Niemand naar ziekenhuis

Uiteindelijk werd er niemand meegenomen naar het ziekenhuis. De werknemers bleven in de garage tot wanneer de drugs was uitgewerkt. De arbeiders overwegen om aangifte te doen bij de politie tegen hun collega die hen de spacecake liet eten.

spacecake