Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gasdrukwapen en wiet in auto

gaspistool

Hulst – Agenten controleerden in de nacht van vrijdag op zaterdag een Belgisch voertuig op de Van Der Leijenlaan in Hulst. Makkelijk scoren, want half Hulst rijdt met wiet in de auto.

Stopteken

Omstreeks 00.30 uur zagen de surveillerende agenten de auto rijden in de Trumanlaan in Hulst. De agenten gaven de bestuurder een stopteken. In de Van Der Leijenlaan stopte de Belg pas. Bij aanspreken roken de agenten meteen de hen bekende geur van wiet. Om uitlevering van alle drugs werd verzocht en de 21-jarige man uit De Klinge, die de auto bestuurde, overhandigde hun gripzakjes met daarin 12 gram wiet.

Aangehouden

De man werd aangehouden wegens drugsbezit en de agenten besloten een onderzoek in de auto te doen. In de kofferbak werd een gasdrukwapen aangetroffen. Dat is geschikt voor afdreiging en dus staat het op de lijst van verboden wapens. De drugs en het wapen zijn in beslag genomen. De man deed afstand van het wapen.

Verhoor

Na verhoor is de man vannacht rond 03.15 uur weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *