Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Stoer doen zonder rijbewijs

sep 21, 2020

In de categorie “niet de allerslimste” hebben we er weer eentje. Met een auto gaan lopen knallen over een parkeerterrein zonder rijbewijs en drugs bij je hebben. Dan niet zeggen dat het de schuld is van de politie toch!

Takspui Roosendaal

Na de controle van een personenauto op de Takspui in Roosendaal is de 25-jarige Roosendaler die in de auto reed aangehouden door de politie. De man had geen rijbewijs en was in het bezit van soft- en harddrugs.

Parkeerplaats

Surveillerende agenten controleerden de auto omstreeks 02.15 uur omdat ze het voertuig heel hard over een parkeerplaats hadden zien rijden. Toen ze gegevens van de bestuurder opvroegen bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ook kwam de man al meerdere malen voor in de politiesystemen vanwege overtreding van de Opiumwet. Ook nu roken de agenten een wietlucht uit de auto komen en tijdens een identiteitsfouillering van de bestuurder vonden de agenten een gripzakje met wit poeder, vermoedelijk cocaïne. Om uitlevering van alle drugs werd gevraagd. De Roosendaler overhandigde het zakje met het witte poeder en verklaarde dat hij verder geen verdovende middelen meer bij zich had.

XTC pillen

Agenten hebben vervolgens de auto doorzocht en vonden nog dertien XTC-pillen, drie gripzakjes met hennep en tien gripzakjes met (vermoedelijk) harddrugs.

De 25-jarige man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij zaterdag gehoord worden. De inbeslaggenomen drugs moeten nog gewogen en getest worden, vandaar dat de exacte soort en hoeveelheid nog niet wordt vermeld in dit bericht.

Bron: politie.nl