Gast gepakt voor waslijst verdenkingen

Hilversum – Op dinsdagochtend 18 mei heeft de politie een 30-jarige man aangehouden uit Hilversum. Hij wordt verdacht van een autobrandstichting in 2020, drugshandel en het witwassen van geld. Hij is aangehouden na een inval in een pand aan de Nieuwe Havenweg in Hilversum.

Onderzoek

De politie is naar aanleiding van een autobrand in 2020 een onderzoek gestart naar deze verdachte. Tijdens het onderzoek kwamen verdenkingen naar voren van de vermoedelijke handel in verdovende middelen en het witwassen van geld.

Industrieterrein

In de vroege ochtend van 18 mei heeft de politie een inval gedaan op een industrieterrein in Hilversum, waarbij de 30 -jarige verdachte uit Hilversum is aangehouden. Er is een hoeveelheid drugs bij de verdachte aangetroffen, een verboden wapen en een som contant geld. Het bedrijfspand waar de man is aangehouden, was illegaal ingericht als woning. De gemeente onderzoekt de mogelijkheden tot sluiting.

De verdachte zal worden gehoord, het onderzoek naar deze zaak gaat verder.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *