Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Smartshop België eenvoudig bereikbaar

mei 21, 2021
Smartshop Wapwinkel

Wanneer je op zoek bent naar een smartshop in België? Een fysieke winkel ga je daar niet vinden dus he zult het met een webwinkel moeten doen. En daarin bieden wij je de oplossing want al meer dan 12 jaar zijn wij de grootste online smartshop van België.

Europa

Vanzelfsprekend is het speelveld heel Europa, maar Belgen bezoeken echt massaal de webwinkel. En dat komt natuurlijk omdat we voor Belgische klanten speciale specifieke Belgische betaalmethoden bieden zoals online banking. Maar ook de contracten die we met onze vervoerders hebben afgesloten bevatten altijd speciale passages voor verzending naar België. Wij willen garanties kunnen bieden zodat de pakjes ook in België op tijd en snel kunnen worden bezorgd.

Speciaal voor de Belgen is er www.wapwinkel.be, de Nederlandstalige smartshop in België.

Voordelen voor Belgen

  • Snelle verzending naar België
  • Speciale helpdeskmedewerkers voor België
  • Al 12 jaar online voor Belgen
  • De meest betrouwbare Belgische smartshop

Zelfde assortiment

Eigenlijk maakt het helemaal niet uit of je nu uit België, Spanje of Nederland komt want wij bieden alle 2300 smartshop producten aan ieder bezoeker aan. Alle smartshop producten zijn zorgvuldig door ons geselecteerd om jou en je vrienden een zo bijzonder mogelijke ervaring te geven. Al onze artikelen worden streng geselecteerd op diverse punten zoals houdbaarheid, werking, eventuele bijwerkingen en effectiviteit.

Altijd geopend

Je kunt, ook als Belg, 24 uur per dag terecht in onze webwinkel en ook als je vragen hebt dan garanderen we dat je binnen 24 uur antwoord krijgt van ons.

Privacy & douane

Wij garanderen je 100% privacy. De bij ons opgeslagen data zal onder geen beding aan derden worden verstrekt, tenzij er sprake is van een gerechtelijk bevel. En zelfs dan nog zal er een gegronde reden moeten zijn voor we gegevens delen met de overheid.

Onherkenbaar verzonden

Je hoeft er geen schrik van te hebben dat er een grote Wapwinkel camion al toeterend je pakje komt bezorgen. De verzending geschiedt via PostNL en wordt soms overgedragen aan andere reguliere vervoerders. Niemand zal herkennen dat de zending van Wapwinkel komt want we versturen onder een andere naam. Ook aan de verpakking is niets te zien dat op Wapwinkel duidt.

Douane

Wanneer zendingen worden verstuurd binnen de Europese Unie dan zullen deze ongehinderd doorgang vinden. Pas als een overheid illegale activiteiten vermoedt zoals de verzending van cocaïne bijvoorbeeld, dan kan ze in de pakjes gaan zoeken. Verder is er vrij verkeer van goederen.

Wetgeving

Er is 1 ding wel belangrijk en dat is het volgende: zendingen naar België vallen tot aan de grens onder onze verantwoording. Vanaf de grens tot aan de bestemming valt het pakje onder verantwoording van de besteller. Wij en onze juristen zijn uitstekend op de hoogte van de wet- en regelgeving van het land waarin wij gevestigd zijn en dat is Nederland. Wij kunnen en willen ons niet verdiepen in de wet- en regelgeving van andere landen, ook niet van België.

We staan klaar

Ons team is klaar voor jullie als Europeaan, maar zeker ook als Belg. Wij versturen graag naar jullie onder dezelfde condities als voor Nederlandse smartshop klanten.