Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gast rijdt knetterstoned een vrouw in rolstoel dood

Joint

Blowen en deelnemen aan het verkeer is sowieso een heel slecht plan. En we dachten dat alle stoners dat inmiddels ook wel wisten. Nou eentje dacht nog prima te kunnen rijden terwijl de THC door zijn bloed gierde.

Vrouw in rolstoel

De 42-jarige vrouw uit Vlissingen die woensdag werd aangereden door de 27-jarige Rotterdammer die onder invloed was van thc, is helaas overleden.

Tweede auto

De vrouw werd zittend in haar rolstoel op woensdag aangereden bij de kruising van de Burgemeester van Woelderenlaan met de Paauwenburgweg door de bestuurder van een personenauto. Hierna volgde nóg een botsing met een tweede auto. De vrouw belandde op de weg. Voor haar werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De Zeeuwse dame werd met ernstige verwondingen per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Daar is ze dit weekend overleden.

THC

Volgens de politie is de bestuurder van de auto die de vrouw aanreed – een man van 27 uit Rotterdam – tijdens een speekseltest positief getest op drugsgebruik. De automobilist zou cannabis hebben gebruikt. De speekseltest scoorde namelijk positief op THC, de werkzame stof in wiet. Een blaastest gaf geen indicatie voor alcoholgebruik.

De politie heeft meerdere getuigen gehoord. Als er getuigen zijn waarmee de politie nog niet heeft gesproken, dan komt men daar graag mee in contact. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *