Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Geen rijbewijs, maar wel drugs

Snorfiets

Tilburg – Zaterdagavond 16 oktober 2021 is een snorfietser staande gehouden voor het ontbreken van verlichting. Hij had echter ook nog verdovende middelen bij zich.

Geen verlichting

Rond 22.10 uur zagen agenten de 18-jarige verdachte uit Tilburg rijden op de Burgemeester Brokxlaan. De snorfiets waarop hij reed had geen verlichting aan de voorzijde en daarom werd hij staande gehouden. Toen de agenten vroegen om een rijbewijs, bleek de man geen geldig rijbewijs te hebben. Tevens bestond het vermoeden dat de snorfiets van diefstal of heling afkomstig zou zijn. Dit zal verder onderzocht worden.

Gefouilleerd

Voordat de verdachte naar de politiecel werd gebracht, werd hij gefouilleerd. Hij bleek ook nog verdovende middelen bij zich te dragen.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *