Geen rijbewijs, wel een drugsapotheek

Breda – De politie heeft een 33-jarige man uit Breda aangehouden omdat hij harddrugs bij zich had. Dat gebeurde op woensdagavond 23 november rond half negen. Daarna bleek de man ook in zijn woning een flinke hoeveelheid van allerlei soorten drugs te hebben liggen. De politie kwam hem op het spoor doordat de man reed zonder geldig rijbewijs.

Geschorst rijbewijs

De man zat aan de Haagweg in zijn auto toen agenten hem zagen. Het ging om een auto waarvan de eigenaar een geschorst rijbewijs heeft. Reden genoeg voor de agenten om de bestuurder tot stoppen te manen. De man bleek de eigenaar van de auto te zijn, en reed dus rond zonder geldig rijbewijs. Daarna bleek de man soft- en harddrugs in zijn auto te hebben liggen.

Drugsapotheek

Hierop wilden de agenten de woning van de man doorzoeken en ook daar troffen ze een grote hoeveelheid van verschillende soorten drugs aan. Er lag van alles, waaronder wiet, lsd, cocaïne, MDMA, xtc, paddo’s, amfetamine en ketamine. Alle drugs zijn in beslag genomen, de man zit nog vast.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *