Waardering:
91% of 100

MDAA partycaps

Art.nr.
900-30296
€ 12,50
MDAA is een fijne formule voor een avondje uit. Maar je kunt het ook gebruiken als je een avond lekker met vrienden wilt chilen.
  • Koop 2 voor € 11,50 en bespaar 8%

MDAA pillen kopen

MDAA is een supersterke energizer capsule met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Alternatief voor MDMA

Toch zeggen sommige partygangers dan het een alternatief is voor MDMA. Na het nemen van één tot drie capsules word je overspoeld door een warme, energieke, euforische rush. Je voelt je happy en je wilt knuffelen.

Goed voor een avond uit

MDAA is een fijne formule voor een avondje uit. Maar je kunt het ook gebruiken als je een avond lekker met vrienden wilt chilen.
Deze energizer-pack bevat zes MDAA-pillen. Na het innemen van de capsule(s) merk je het effect al snel: de effecten van XTC worden goed geëvenaard, maar dan op een volledig natuurlijke manier, met natuurlijke ingrediënten. Dus als je een feestje in de planning hebt, dan koop je MDAA pillen en je hebt een garantte op een super wauze party.

Gebruik MDAA

Neem een tot drie pillen in met een glas water of vruchtensap, een uur voor het gewenste effect. Nooit de aangegeven dosis overschrijden en begin de eerste keer met één pil.

Energieboost

MDAA geeft je een enorme energieboost, maar dan zonder de onaangename bijwerkingen die XTC wel geeft zoals die vervelende dinsdagdip. Dat is het grote voordeel van dit soort natuurlijke producten. Deze geheel natuurlijke MDAA zorgen er voor dat je zoveel energie krijgt dat je de hele nacht kunt doorhalen!

INGREDIËNTEN

  • Vitamine B3
  • Lepidum Meyenii
  • Methyltheobromine
  • Chromium (III)
  • 2-aminoethaansulfonzuur
  • Guarana-extract
  • L-tyrosine

Een verpakking bevat zes MDAA pillen.

Waarschuwing: combineer dit niet met andere stimulerende middelen. Gebruik het middel niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft of als je last hebt van hartritmestoornissen.

Meer informatie
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Inhoud verpakking 6 capsules
levertijd 1 - 3 werkdagen
Staat in onze smartshop
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit is vast ook iets voor jou!