Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gekleurde seals extra voordelig geprijsd

Quote seals

Je hebt seals, leuke seals en kicke seals. Die laatste zijn de seals uit de unieke Quote Seals serie. Gekleurd en extra voordelig geprijsd. Direct leverbaar uit eigen voorraad en allemaal verkrijgbaar als grote- of kleine seals.

American Gangster seals

American Gangster seals in klein formaat van 6,5 x 6,5 centimeter of groot formaat van 9 x 9 centimeter en beide verpakt per 100 stuks.

EERBETOON

Deze seals zijn een eerbetoon aan de gelijknamige klassieke speelfim. American Gangster is een Amerikaanse film uit 2007 van regisseur Ridley Scott. Het verhaal is geïnspireerd op het leven van Frank Lucas, een succesvolle heroïnehandelaar die na zijn veroordeling de politie hielp.
De productie werd genomineerd voor onder meer twee Academy Awards, vijf BAFTA Awards en drie Golden Globes. De film kreeg meer dan tien prijzen daadwerkelijk toegekend, waaronder een Satellite Award en een Empire Award.

ZWARTE BLAADJES

De setjes van 100 kleine zwarte vellen worden geleverd inclusief een vouwhandleiding op de verpakking. De uitvinding van de eeuw! Wij vroegen ons al jaren af waarom ze die blaadjes wit maakten. Wit poeder en witte velletjes gaat toch niet samen? De American Gangster seal black is daarom met zwarte blaadjes! 

American gangster
American Gangster seals

HARLEY QUINN SEALS

Harley Quinn is een fictieve superschurk en antiheldin uit de strips van DC Comics, hoewel ze haar debuut maakte in de animatieserie Batman: The Animated Series.

Daarmee is ze een van de weinige personages die haar debuut in een animatieserie maakte. Ze is een vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker.

Harley Quinn seals
Harley Quinn seals

Marlilyn Monroe seals

Marilyn Monroe seals verpakt per 100 stuks.

IDOOL

Er zijn idolen op de wereld en er zijn super idolen. Marilyn Monroe is zo’n super idool. Deze grootheid spreekt werkelijk tot ieders verbeelding.

Na The Misfits werkte Monroe nog mee aan opnames voor Something’s Got to Give, een project dat door de studio werd stilgelegd, omdat ze bijna nooit op de set kwam.

Roze blaadjes

De blaadjes van deze seals zijn geheel toepasselijk uitgevoerd in de kleur roze.

Marilyn Monroe seals
Marilyn Monroe seals

Blue Magic seals

Blue Magic seals. Deze seals vinden hun inspiratie bij de gangster Frank Lucas

BLUE MAGIC

Frank Lucas (La Grange (North Carolina), 9 september 1930 – New Jersey, 30 mei 2019) was een drugsdealer en baas in de georganiseerde misdaad in Harlem (New York) van 1969-1975. Hij werd vooral bekend door het uitschakelen van tussenpersonen in de drugshandel door het rechtstreeks inkopen van de heroïne bij de bron in de Gouden Driehoek.

Blue Magic seals
Blue Magic seals

Griselda Blanco seals

Griselda Blanco seals, verpakt per 100 stuk.

LA MADRINA

De Colombiaans Griselda Blanco Restrepo, bekend als La Madrina, de zwarte weduwe, de cocaïnemoeder en de koningin van de drugshandel, was een drugsdame van het Medellín-kartel en een pionier in de in Miami gevestigde cocaïne-drugshandel en onderwereld in de jaren tachtig tot het begin van de jaren 2000.

Griselda Blanco seals
Griselda Blanco seals
Quote seals
Quote seals
Quote seals

Limited editions

Alle Quote seals zijn limited en beperkt verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang met bestellen. Ze zijn nu extra voordeling geprijsd, zeker als je meerdere verpakkingen in één keer koopt, dan berekent ons systeem automatisch een leuke extra korting op de toch al belachelijk lage prijs.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *