Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Geldmaten blijven ’s nachts dicht

DoorRedactie

jan 30, 2020 , , ,
geldmaat

In plaats van het aanscherpen van de beveiliging rondom de geldautomaten in Nederland, worden de burgers weer eens gepakt. Dat krijg je als je hele korps niets anders doet dan op wietplantjes jagen.

War on cash

Of het hem er nu in zit dat we geen cash meer mogen hebben, of omdat er geen capaciteit is om de boeven te vangen die die dingen slopen, geen idee. De noodmaatregel om alle Geldmaten 🙂 van het land ’s nachts uit te zetten blijft nog ten minste een jaar lang van kracht.

Bijna allemaal

Niet alle automaten gaan op slot;  “Zo’n honderd geldautomaten, vooral in uitgaansgebieden, gaan de komende maanden ’s nachts wel langer open, tot 02.00 uur.” Volgens onderzoek van de banken (haha, iemand een onderzoek gezien?) is er onder de bevolking ‘veel begrip’ voor de maatregel.  Nederland gaat naar de klote mensen. En we stonden er bij en keken er naar.

Legaliseren

Nu willen we niet alles richting de legalisering van drugs schrijven, maar deze mogen we niet laten gaan. De vele honderden miljoenen die in de war on drugs wordt gepompt, kunnen na legalisering gestopt worden in het jagen op de criminelen die die automaten opblazen. Of op zijn minst in de beveiliging van die machines.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *