Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapens en drugs aangetroffen in Groningen

DoorRedactie

jan 30, 2020 , , ,
Wapens en drugs in Groningen

Het is nogal prijs daar in het hoge noorden van Nederland. Nadat er onlangs GBL in grote hoeveelheden werd aangetroffen, heeft de politie dinsdag invallen verricht in een woning aan de Vondellaan en een bedrijfspand aan de Travertijnstraat in Groningen.

Politie getipt

De invallen vonden plaats na binnengekomen informatie. Hierbij werden drie verdachten (twee mannen en een vrouw) aangehouden Het gaat om een 30-jarige man uit Groningen en een man en vrouw uit Colombia (hun personalia wordt nog geverifieerd). Het drietal wordt verdacht van bezit van verboden wapens en verdovende middelen. Bovendien worden zij verdacht van het witwassen van geld.

Wapens, drugs en geld

De politie heeft verschillende wapens in beslag genomen, waaronder twee vuurwapens en meerdere nepwapens en messen. Ook zijn er vermoedelijk verdovende middelen in beslag genomen. Het gaat hier om  Een hoeveelheid poeder en een aantal pillen. Onderzoek moet uitwijzen om welke verdovende middelen het gaat. Daarnaast is een geldbedrag van 27.500 euro in beslag genomen. De verdachten zitten nog vast. Zij worden deze week voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek is nog in volle gang.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *