Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gelukstreffer voor Utrechtse politie

DoorRedactie

apr 14, 2021 , , ,
Drugsvangst Utrecht

Utrecht – Dinsdag 13 april heeft de politie een grote hoeveelheid drugs en geld gevonden in een woning aan de Van Brammendreef.

Woninginbraak

Rond 02.00 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke woninginbraak in de woning. Agenten gingen erheen en toen zij in de woning keken of er nog inbrekers aanwezig waren, zagen zij tassen met pakketten drugs erin. Een 34-jarige man uit Utrecht die aanwezig was, werd aangehouden.

Woning beveiligd

Er is direct een beveiligingseenheid ingeschakeld om de woning met inhoud te beveiligen. Er is uitgebreid zoeking gedaan in de woning, waarbij een grote hoeveelheid verdovende middelen en een grote hoeveel contant geld werd gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De burgemeester heeft besloten de woning met spoed te sluiten.

Aanhoudingen

De recherche heeft de zaak in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Video

De politie stelde een video ter beschikking

drugsvangst Utrecht

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *