Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietkwekerij achter pleerollen in Weert

Pleepapier

In Weert heeft de politie heeft naar aanleiding van een onderzoek een instap gedaan bij een pand op bedrijventerrein Kampershoek. Achter een winkel waar (fris)dranken en huishoudartikelen in bulkvorm werd verkocht troffen agenten een wietkwekerij aan.

Groot fort

In de opslagruimte achter de winkel was een ‘fort’ van hout gebouwd. Daaromheen stonden stapels met wc-papier. Het ‘fort’ had twee verdiepingen waar een in werking zijnde wietkwekerij werd aangetroffen. Er werden honderden wietplanten gekweekt. Het exacte aantal is nog onbekend.

Aanhoudingen

Twee mannen werden aangehouden door de politie en direct na deze aanhouding werd het pand doorzocht en bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom en water. Tevens leverde de wietkwekerij brandgevaar op. Zeker in combinatie met wc-papier en hout had het ook voor de buren heel verkeerd af kunnen lopen. Als kweken gelegaliseerd wordt dan hoeven kwekers geen stroom meer te jatten en wordt het allemaal een stuk veiliger dus.

De hennepkwekerij zal worden ontmanteld en de apparatuur en hennepplanten worden vernietigd.

Video

Er is ook beeld van de kwekerij binnen:

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *