Gepakt met 14 kilo wiet in Roosendaal

Roosendaal – Een 34-jarige man uit Roosendaal is donderdag 2 december aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Stopteken

Agenten gaven een bestuurder rond 17.00 uur op de Van Beethovenlaan een stopteken voor een controle. Op de Bredaseweg ging de automobilist aan kant.  In de auto zagen de agenten plastic zakken liggen en omdat zij vermoedden dat er mogelijk drugs in zouden zitten, arresteerden ze de Roosendaler.

16 kilo wiet

Er bleek inderdaad zo’n 14 kilo wiet in de zakken te zitten. In het verder onderzoek is ook de woning van de verdachte doorzocht. Hier werden ook wiettoppen aangetroffen. De drugs is in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verhoor.

Bron: politie.nl

Tassen op de foto zijn ter illustratie.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *