Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gestolen goederen en drugs in woning

sep 23, 2022

Utrecht – In een woning in de wijk Ondiep heeft de politie op woensdag 21 september een inval gedaan. Hierbij werd een aanzienlijke hoeveelheid softdrugs en gestolen goederen aangetroffen. Vijf mannen en een vrouw zijn aangehouden.

Meld Misdaad Anoniem

Vanuit Meld Misdaad Anoniem kwam de informatie binnen dat er gestolen goederen werden verhandeld, in ruil voor softdrugs, in een woning in de wijk Ondiep. Hierop heeft de politie uitvoerig informatie verzameld en onderzoek gedaan.

Met volle tassen naar binnen

Op woensdag 21 september deed de politie onderzoek bij de woning. Tijdens de actie werd de woning door verschillende personen bezocht. Zij gingen met volle tassen naar binnen, maar kwamen met lege tassen naar buiten. De verdachten werden kort hierop aangehouden en verhoord. Er zijn drie mannen aangehouden die zich vermoedelijk bezig hielden met winkeldiefstal. De mannen zijn 46, 49 en 53 jaar oud uit Utrecht. Zij zitten nog vast en het onderzoek loopt nog.

Drugs en gestolen goederen

Met toestemming van de rechter-commissaris is vervolgens een instap gedaan in de woning en is het huis onderzocht. De complete woning was ingericht als buurtsupermarkt en er werd een aanzienlijke hoeveelheid softdrugs en gestolen goederen ter waarde van tienduizenden euro’s aangetroffen. De goederen en drugs zijn in beslag genomen en worden verder onderzocht. De bewoners van de woning zijn ook aangehouden, dit zijn een 67-jarige man, 55-jarige vrouw en 20-jarige man.

Bron en foto: politie.nl