Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gewaagde cocaïne overvalpoging in Hoogvliet

okt 17, 2023
Overvaller

Maandagmiddag, onder het mom van geheimzinnigheid met bivakmutsen op hun hoofd, waagden meerdere mannen een vermoedelijke overvalpoging om pakketten met cocaïne uit een loods in Hoogvliet te bemachtigen. Na hun brute actie vluchtten de mannen in allerijl weg in twee donkere auto’s zonder kentekenplaten. Helaas voor hen, lieten ze een deel van hun illegale buit, bestaande uit 10 tot 15 pakketten drugs, achter op straat.

Politie grijpt snel in bij verdachte overvalmelding

De politie reageerde snel op een melding van een mogelijke overval bij een loods aan de Koddeweg in Hoogvliet, die maandagmiddag binnenkwam. In een mum van tijd arriveerden veel agenten ter plaatse, gekleed in kogelvrije vesten om de situatie het hoofd te bieden. Volgens ooggetuigen zouden twee duistere auto’s zonder kentekenplaten de locatie hebben verlaten, terwijl meerdere mannen met bivakmutsen aan boord zaten.

Tientallen pakketten en blokken drugs ontdekt

Voor de ingang van de loods bleven 10 tot 15 pakketten achter, waarvan men vermoedt dat ze cocaïne bevatten. In de loods zelf trof de politie nog eens tientallen blokken drugs aan, naar verluidt tussen de 40 en 50 stuks. De autoriteiten namen ook een auto in beslag die zich binnen de loods bevond.

De pakketten werden kort na 17:30 uur onder politiebegeleiding naar een veilige locatie vervoerd. De verdachten wisten echter te ontsnappen en zijn momenteel voortvluchtig.

CityLink

De bewuste loods aan de Koddeweg huisvest het vastgoedbedrijf CityLink, waardoor deze gewaagde poging tot een overval alle schijn van illegaliteit heeft. De autoriteiten doen er alles aan om de verdachten op te sporen en te berechten. De zaak blijft zich ontwikkelen en zal ongetwijfeld vervolgd worden.