Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gezocht: pakketbezorger annex drugskoerier (m/v/?)

aug 24, 2022
pakketbezorger

Bergen op Zoom – In de Meidoornlaan in Bergen op Zoom hielden agenten dinsdagochtend rond 09.45 uur een pakketbezorger aan. Hij wordt verdacht van het handelen in drugs. Klaarblijkelijk was de bezorger ten einde raad en kon hij alleen de eindjes aan elkaar knopen met een bijbaantje.

Bestelbus gecontroleerd

Het bestelbus waar de man in reed werd gecontroleerd door de politiemensen. Even tevoren zagen de agenten dat de man iets gaf aan een hen bekende drugsverslaafde. In de Meidoornlaan kreeg de man een stopteken. Hij voldeed daar netjes aan en gaf de agenten, op hun verzoek, zijn papieren. Aan de bestuurder van de auto werd vervolgens verteld dat hij was staande gehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Show me the drugs!

Hem werd vervolgens gevraagd om alle aanwezige drugs tevoorschijn te halen. De pakketbezorger verklaarde niets bij zich te hebben. Bij de veiligheidsfouillering die volgde, vonden de agenten in de onderbroek van de man echter een zakje met, naar later bleek, een hoeveelheid harddrugs. Een heel zakje mensen! Of dat het hongerloon als pakketbezorger een beetje compenseert betwijfelen we.

Aangehouden en opgesloten

De bestuurder, een 25-jarige inwoner van Rilland, is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Daar wordt hij later vandaag gehoord. De aangetroffen harddrugs zijn in beslag genomen en er wordt onderzoek gedaan in de auto van de verdachte.