GHB en speedpasta in woning Tilburg

Tilburg – In een woning aan de Wielevenweg is vermoedelijk GHB geproduceerd. Er werd woensdagmiddag circa 0,3 liter van dat goedje en circa 50 gram amfetaminepasta aangetroffen.

Bewoner aangehouden

De 48-jarige bewoner is aangehouden. De politie doet met specialisten buiten op het terrein nog verder onderzoek omdat een stuk omgewoeld is en er nog een ondergrondse ruimte is aangetroffen.

Wielevenweg

De politie ging vandaag naar een woning aan de Wielevenweg omdat er uit informatie en onderzoek naar voren was gekomen dat de bewoner zich mogelijk aan drugsdelicten zou schuldig maken. Nadat de eerste drugsvondst op het zicht was gedaan is onder leiding van de rechtercommissaris-verder gezocht. 

Grondstoffen

Er werden materialen en grondstoffen voor de productie van GHB aangetroffen. Er lijkt sprake te zijn geweest van een kleine GHB productie locatie.  Het onderzoek buiten wordt met specialisten van de Landelijke Eenheid verricht.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *