Agenten mishandeld bij woninginval

Overduidelijk waar het achterlijke beleid van de overheid toe leidt, zo bleek in het Limburgse Geleen. Daar waren de speurders op zoek naar een wietkwekerij.

Wagenaarstraat

Een inwoner van Geleen en een 40-jarige man uit Heerlen zijn dinsdag 14 januari rond 14.30 uur op de Wagenaarstraat aangehouden voor de mishandeling van twee politieagenten.

Wietkwekerij

De agenten waren op weg naar het adres in verband met een mogelijke wietkwekerij. Bij de woning werd in eerste instantie niet opengedaan. Na het forceren van de deur worden ze fysiek belaagd door een aantal mannen, waarbij de agenten in het gelaat zijn geslagen. Eén agent is overgebracht naar het ziekenhuis voor een medische controle. Ziekenhuisopname bleek gelukkig niet noodzakelijk. De andere agent heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Noodsprongen

Wietkwekers in nood maken rare sprongen, zo blijkt uit het bovenstaande. Krampachtig blijft justitie zich in opdracht van de overheid verzetten tegen het kweken van een plant. En door dat verzet tegen de wietkweek ontstaat criminaliteit zoals deze. Voormalig woordvoerder van de politie Klaas Wilting is het met deze gedachte eens:

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *