Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

GHB idioot opgepakt in Brabant

DoorRedactie

dec 21, 2021 , , , ,
ghb

Sprang-Capelle – Een 37-jarige man uit Ulvenhout is afgelopen nacht op de A-59 (Maasroute) betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. Ook wordt hij verdacht van het rijden onder invloed van drugs.

Midden Brabantweg

De politie kreeg maandag 20 december 2021 omstreeks 06.30 uur een melding van asociaal rijgedrag van een automobilist op de Midden Brabantweg tussen Tilburg en Waalwijk.  De bedoelde auto werd met bestuurder en draaiende motor aangetroffen bij een tankstation op de A59.

Onder invloed

De bestuurder was zichtbaar onder invloed van drugs. Een speekseltest wees daar ook op.  Naast hem werd een flesje met daarin vermoedelijk GHB aangetroffen. De bestuurder is meegenomen  naar een politiebureau waar een arts bloed heeft afgenomen. Hij krijgt in elk geval een proces-verbaal voor het besturen van een auto terwijl zijn rijbewijs verlopen is.

Bron: politie.nl

Niet in orde

Als je een voertuig bestuurt zonder een geldig rijbewijs dan ben je al niet helemaal lekker in je bovenkamer. Automatisch ben je dan namelijk ook niet verzekerd. Maar als je dan ook nog eens onder invloed bent van GHB dan spoor je gewoon echt niet. Je hebt dan een moordwapen in handen zonder te weten waar je mee bezig bent. Triest.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *