GHB junk van de weg getrokken

DoorFlappie

nov 30, 2017 #ghb, #Nijverdal, #verslaafde
ghb

In Raalte heeft de politie ernstige ellende voorkomen door een 35-jarige GHB-verslaafde van de weg te trekken gisteren. Vlak voordat de man werd aangesproken spoot de mafkees nog een flinke hoeveelheid vloeistof in zijn mond.

De pliesie uit Raalte zag de man dinsdag rond kwart over twee ’s nachts over de N35 bij Haarle rijden. Ze besloten de auto te volgen tot in Nijverdal en de bestuurder daar te controleren. Het stopteken bleek niet opgemerkt door de junkie en aangekomen in het centrum van Nijverdal wist de verslaafde zijn auto te parkeren. De agenten liepen naar de auto en zagen nog net dat de bestuurder iets uit een spuit in zijn mond spoot. Dit was waarschijnlijk GHB want de man bekende hieraan verslaafd te zijn. Hij was ook een bekende van de hermandad.

Hij werd ingerekend en vervoerd naar het bureau vin zijn woonplaats, Nijverdal. Daar werd door een GGD-arts bloed van hem afgenomen voor onderzoek bij de het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

De man kreeg een boete voor rijden onder invloed van drugs. Uit verder onderzoek bleek dat hij een rijontzegging had. Ook daarvoor werd hij op de bon geslingerd.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *