Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man stuurt hasj naar Ibiza

nov 29, 2017

Guardia Civil en de Douane Surveillance Dienst op feesteiland Ibiza hebben de drugshandel compleet op zijn kop gezet. Het is nog maar de vraag of de toeristen volgend jaar nog wel naar het eiland willen want de drugs wordt schaars in de zomer van 2018.

De diensten op Ibiza hebben een man van 21 jaar gearresteerd als verdachte van de smokkel van een kilo hasj naar het eiland. De kranten en de Guardia Civil zijn vol van deze geweldige vangst, die door een drugshond werd ontdekt.

De arrestatie van de man vond plaats bij een afhaalkantoor van een koeriersdienst op Ibiza, waar de nietsvermoedende man een aantal pakketjes op ging halen die hij op had laten sturen. En behalve de goederen zat er in het pakje ook 1200 gram hasj verstopt.

Inmiddels is de 21 jarige verdachte op Ibiza voorgeleid en in voorarrest geplaatst en hij zal zich op een later tijdstip bij de rechter moeten verantwoorden voor wat de Spanjaarden noemen een misdaad tegen de menselijkheid en het in gevaar brengen van de gezondheid van burgers.

Dat wordt stukjes jabon (zeep) rapen in de snikhete bajes op het eiland Ibiza.