Glutenvrije capsules vrijwaren allergische reacties

Lege capsules glutenvrij

Het innemen van capsules is niet voor iedereen geheel zonder risico, ongeacht de inhoud van de capsules. Mensen met een gluten allergie bijvoorbeeld, of mensen met andere allergieën moeten op zoek naar alternatieven als ze capsules zelf vullen.

Pullulan

Speciaal voor deze doelgroep ontwikkelde fabrikant Plantcaps een capsule die gemaakt wordt met behulp van Pullulan. Pullulan wordt bereid uit zetmeel door fermentatie met behulp van een niet-toxineproducerende stam van de schimmel Aureobasidium pullulans. Na de fermentatie worden de schimmelcellen door microfiltratie verwijderd en wordt het pullulan gesteriliseerd en gezuiverd.

Het pullulan is na dit proces een wit poeder en is volstrekt smaak- en geurloos. Je bent voor de volle 100% gevrijwaard van allergische reacties bij het gebruik van deze capsules. De capsules zijn ook glutenvrij.

Farmaceutische industrie

Het pullulan wordt veel gebruikt in de voedings- en farmaceutische industrie.

Wat zijn de voordelen van deze capsules?

  • Er zijn extra glad, glanzend en perfect transparant.
  • Makkelijker door te slikken
  • Een zeer korte desintegratie tijd. Ideale oplossing voor onmiddellijke release of snelwerkende applicaties.
  • Hoge bescherming tegen oxidatie van het product in de capsule.

Verkrijgbaar per 100 stuks

Wapwinkel heeft deze capsules in de maat 0 beschikbaar voor haar klanten vanaf volgende week, maar je kunt ze nu al bestellen. Zijn de capsules onderdeel van een bestelling met meerdere producten, dan sturen we je Pullulan glutenvrije capsules geheel kosteloos na.

De prijs bedraagt € 6,95 per 100 capsules.

Lege capsules glutenvrij bestellen.

Lege capsules glutenvrij

 

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

4 gedachten over “Glutenvrije capsules vrijwaren allergische reacties”
  1. Ik zou er mee uitkijken. Reageer zelf zeer slecht op supplementen met pullulancapsule. Bijtend gevoel in m’n mond, darmklachten en schildklier die op hol slaat en hele lijf dat mee reageert.

    1. Vervelend dat je dat zo ervaart, hoewel het natuurlijk niet aantoonbaar door deze capsules komt. Na raadpleging van experts blijkt het ook onmogelijk dat je schildklier ‘op hol slaat’ van deze glutenvrije capsules.

      1. Drie verschillende supplementen met pullulancapsule waar ik slecht op reageerde dus op een gegeven moment merk je een verband. Deskundigen kunnen wel van alles zeggen. Verder ook geen rare ingrediënten. Onder andere een multi, verkrijgbaar in tabletvorm en capsulevorm, dezelfde samenstelling, maar de capsulevorm niet kunnen verdragen. Ook openen, iets vochtige handen, gaat mis, dat ik er blijkbaar toch iets van mee krijg. Datzelfde branderige gevoel in m’n mond ook, tanden en tandvlees die zeer doen en dat thee en andere dingen niet meer smaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *