Gooi en Vechtstreek weer veilig

De politie heeft dinsdagavond 15 juni meerdere aanhoudingen verricht in Hilversum en Bussum. Hierbij zijn hoeveelheden drugs, versnijdingsmiddelen, verpakkingsmateriaal en contant geld in beslag genomen. De actie werd voorbereid in samenwerking met het OM en het RIEC.

Lopend onderzoek

De politie kwam de verdachten op het spoor in een lopend onderzoek naar het dealen van drugs in de Gooi- en Vechtstreek. Naar alle waarschijnlijkheid wordt er al voor een langere periode door hen gedeald. Tijdens een geplande actie zijn dinsdagavond 15 juni een aantal vermoedelijke deals waargenomen waarbij kopers werden gehoord door de politie.
Vervolgens werd overgegaan tot een doorzoeking van meerdere woningen en de arrestatie van twee mogelijke dealers. Beide verdachten werden na een korte achtervolging aangehouden.

Dealer

In Hilversum werd de verdachte hoofddealer, een 32-jarige man, aangehouden met een hoeveelheid handelsgeld. Bij een andere huiszoeking in Bussum werd cocaïne en heroïne aangetroffen, middelen om deze drugs te versnijden en verpakkingsmaterialen voor verkoop. Deze goederen zijn in beslag genomen.
Tijdens de doorzoekingen is ook een verdachte mededealer aangehouden in Hilversum. In de auto van de 25-jarige man bevonden zich meerdere bolletjes cocaïne en heroïne. Naast deze drugs is ook zijn auto in beslag genomen.
De vermoedelijke dealers zitten nog vast en worden verdacht van de handel in verschillende soorten harddrugs. Vandaag worden zij voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *