Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grinder Wakit Tree Godess

feb 6, 2024
Wakit grinder

Op zoek naar een grinder die niet alleen effectief is, maar ook een vleugje magie toevoegt aan je grinder ervaring? Ontmoet de Wakit Tree Goddess Grinder – de ultieme combinatie van snelheid, gebruiksgemak en stijl.

Beveiligd malen met Wakit

Veiligheid staat voorop bij Wakit! Plaats je kruiden in stapeltjes ter grootte van een munt en maal ze met 1 tot 2 snelle tikken. Maar let op: als je grotere kruiden plaatst, activeert het ingebouwde veiligheidsmechanisme en schakelt de motor 3 tot 5 seconden uit. Slim en veilig malen!

Gebruiksgemak van de grinder

Wakit heeft geen montage nodig en is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Perfect voor iedereen, vooral voor degenen met behendigheidsproblemen. Plaats je kruiden ter grootte van een munt op de lade, zet de Wakit Grinder erbovenop en met 1 tot 2 snelle tikken geniet je van een grove textuur.

Oplaadbaar en krachtig

Met een oplaadbare lithium-ion batterij laadt de Wakit Grinder in 45 minuten of minder op met de meegeleverde micro-USB-kabel. De batterij-indicator laat je weten wanneer het weer tijd is om te malen. Krachtig en handig!

Gepatenteerde maalkracht

De gepatenteerde kogel- en kettingtechnologie van Wakit wordt aangedreven door een krachtige motor. Slechts een snelle, korte tik en je kruiden worden gemalen, terwijl dikke stelen intact blijven om te plukken en weg te gooien. Innovatie in elk detail!

Wat krijg je bij de Wakit grinder?

  • Wakit KLR Elektrische Grinder
  • Micro-USB-oplaadkabel
  • Gebruikershandleiding

Let op: Wakit wordt niet geleverd met een lade of bodem, maar is ontworpen voor gebruik met een lade naar keuze voor maximale effectiviteit.

Wakit grinder productdetails

  • Kleur: Tree Goddess print
  • Merk: Wakit Grinders
  • Stijl: Modern
  • Afmetingen: 7 x 7 x 11.4 centimeter
  • Vermogen/Wattage: 300 watt

En dat is nog niet alles! De Wakit Grinder is ook verkrijgbaar in andere prachtige designs om jouw malende ervaring een persoonlijk tintje te geven.

Ontdek de magie van snel malen met de Wakit Tree Goddess Grinder – waar functionaliteit en stijl samenkomen! Bezoek onze Wakit Grinders-collectie voor nog meer opties. Happy grinden! 🌿🔮