Telegram Ons Telegram icon
WhatsApp Ons Whatsapp icon

Headshop

Grinder Wakit Tree Goddess

Grinder Wakit Tree Godess model.
€ 72,50
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Grinder Wakit Tree Goddess

Snel en effectief je kruiden malen. Wakit beschikt over een unieke kogel- en kettingtechnologie waarmee je kruiden eenvoudig binnen enkele seconden kunt malen met 1 tot 2 snelle, korte tikken. Als je meer kruiden wilt malen, plaats je deze in stapeltjes ter grootte van een munt en maal je ze op dezelfde manier.

Beveiligd

Belangrijk: Als je kruiden groter dan de aanbevolen grootte plaatst, heeft Wakit een ingebouwd veiligheidsmechanisme dat de weerstand detecteert en de motor 3 tot 5 seconden uitschakelt. De motor wordt automatisch gereset.

Gebruiksgemak van de grinder

De Wakit Grinder is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken voor iedereen en er is geen montage nodig. Het is de perfecte molen voor mensen met behendigheidsproblemen of omstandigheden die de handcoördinatie beïnvloeden. Plaats simpelweg kruiden ter grootte van een munt op de lade en zet de Wakit Grinder erbovenop. Afhankelijk van het kruid zorgen 1 tot 2 snelle, korte tikken voor een grove textuur.

Oplaadbare Lithium-ion batterij

Laadt in 45 minuten of minder op met de meegeleverde micro-USB-kabel, en de batterij-indicator geeft aan wanneer je weer tijd hebt om te malen.

Gepatenteerd malen

Wakit Grinders gepatenteerde kogel- en kettingtechnologie wordt aangedreven door een krachtige motor, die activeert met slechts een snelle, korte tik en uw kruiden maalt terwijl dikke stelen intact blijven om te plukken en weg te gooien.

Dit krijg je

  • Wakit KLR Elektrische Grinder
  • Micro-USB-oplaadkabel
  • Gebruikershandleiding

Wakit wordt NIET geleverd met een lade of bodem, omdat het gebruik van een lade naar keuze het meest effectief is. Een bodem wordt NIET meegeleverd met de molen, omdat deze niet is ontworpen om een bodem te bevatten. 

Wakit grinder productdetails

Kleur Tree Goddess print
Merk Wakit Grinders
Stijl Modern
Afmetingen van item (L x B x H) 7 x 7 x 11.4 centimeter
Vermogen/wattage 300 watt

Ook verkrijgbaar in andere designs.

Meer informatie

Meer informatie
SKU wak-trg-1
levertijd direct
Inhoud verpakking zie omschrijving
Product video Wakit grinders

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: