Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grondstoffen in beslag genomen op rijksweg

Ingrediënten voor drugs

De politie ontdekte donderdag 17 januari bij een controle op vrachtvervoer op de A67 bij Geldrop een bestelbus met achttien vaten met precursoren; grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van synthetische drugs.

Bij de actie werd de 35-jarige bestuurder uit Erp aangehouden. Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid en het landelijk team Transport en Milieucontrole (TMC) controleerden de lading van een bestelbus. De lading betrof een pallet met blauwe 25-liter vaten.
Het bleek te gaan om achttien vaten met precursoren. De vaten zijn in beslag genomen. Na verklaring van verdachte zijn in een pand in Venlo ook nog 54 vaten met precursoren aangetroffen en in beslag genomen.

In samenwerking met de eenheid Limburg is een onderzoek naar de herkomst en bestemming van de precursoren gestart.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *