Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vader en zoon actief in de drugshandel

jan 19, 2019

Maandag heeft de politie van Rotterdam een vader en zoon uit Hoogvliet aangehouden. Ze worden verdacht van grootschalige drugshandel en witwassen.

Het tweetal werd maandag opgepakt en donderdag is besloten om ze nog twee weken langer vast te houden. De grote politieactie begon maandag rond 5:00 uur in alle vroegte toen een 48 jarige man in zijn woning in Hoogvliet werd aangehouden. Dar trof de politie onder andere een vuurwapen, drugs en bijna 40.000 euro aan contanten.

Autoverhuurbedrijf van zoon

Zijn 23-jarige zoon is de eigenaar van een autoverhuurbedrijf in Berkel en Rodenrijs waar volgens de politie zelden activiteiten werden gezien. De man heeft vermoedelijk een aanzienlijk wagenpark, terwijl uit financieel onderzoek blijkt dat de man geen inkomsten heeft die dat bezit kunnen verklaren.

Illegale sigaretten

Naast de woning van de verdachten in Hoogvliet viel de politie ook binnen in andere panden. Op het terrein in Berkel en Rodenrijs werden 100.000 illegale sigaretten gevonden en in zeecontainers in Zevenhuizen grondstoffen voor drugs. Ook werden diverse auto’s en dure horloges in beslag genomen.