Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vader en zoon actief in de drugshandel

Container doorzocht

Maandag heeft de politie van Rotterdam een vader en zoon uit Hoogvliet aangehouden. Ze worden verdacht van grootschalige drugshandel en witwassen.

Het tweetal werd maandag opgepakt en donderdag is besloten om ze nog twee weken langer vast te houden. De grote politieactie begon maandag rond 5:00 uur in alle vroegte toen een 48 jarige man in zijn woning in Hoogvliet werd aangehouden. Dar trof de politie onder andere een vuurwapen, drugs en bijna 40.000 euro aan contanten.

Autoverhuurbedrijf van zoon

Zijn 23-jarige zoon is de eigenaar van een autoverhuurbedrijf in Berkel en Rodenrijs waar volgens de politie zelden activiteiten werden gezien. De man heeft vermoedelijk een aanzienlijk wagenpark, terwijl uit financieel onderzoek blijkt dat de man geen inkomsten heeft die dat bezit kunnen verklaren.

Illegale sigaretten

Naast de woning van de verdachten in Hoogvliet viel de politie ook binnen in andere panden. Op het terrein in Berkel en Rodenrijs werden 100.000 illegale sigaretten gevonden en in zeecontainers in Zevenhuizen grondstoffen voor drugs. Ook werden diverse auto’s en dure horloges in beslag genomen.

Drugs bij vader en zoon
foto: politie
Nep sigaretten
foto: politie

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *